proactief

Ons interne team

Daniel Vermaas

Managing Director

Mijn naam is Daniel Vermaas en sinds oktober 2008 ProActief in de Energie-, Infra- en Telecombranche!

‘De beste zijn’, is wat ik sinds jaar en dag nastreef, in het leven, werk en ook in de sport.
Na een carrière als topsporter, waarin alleen het beste goed genoeg is, zet ik deze mentaliteit voort in mijn werk. Ik probeer een ieder op deze wijze te motiveren, stimuleren en enthousiasmeren.

‘Mensenwerk’, dat is wat telt en wat mij als persoon uitdaagt om iedere dag de juiste match te maken tussen een opdrachtgever en kandidaat. Daarnaast krijg ik energie van het bieden van totaaloplossingen voor en het volledig ontzorgen van onze opdrachtgevers. Ik houd dan ook niet van de eeuwige strijd, het jagen of gejaagd worden. Ik houd van het leggen van duurzame verbindingen tussen mensen en technieken.

Mijn toegevoegde waarde voor zowel PPS-Nederland als voor onze opdrachtgevers, is mijn oprechtheid, ervaring in de branche, mijn netwerk en doorzettingsvermogen!

M   +31 (0) 6 38 90 78 27
E   daniel.vermaas@pps-nederland.nl

Penny Bais

HR Manager

Mijn naam is Penny Bais en sinds april 2016 werkzaam voor PPS-Nederland!

Voordat ik bij PPS-Nederland in dienst ben getreden, ben ik werkzaam geweest op het gebied van ‘Human Resources & Recruitment’ bij een grote technische dienstverlener. Hier maakte ik de laatste jaren onderdeel uit van het verbeterprogramma ‘Operational Excellence’, een inhoudelijk sterk veranderprogramma waarin taken en verantwoordelijkheden, uniformiteit en cultuur binnen de gehele organisatie dienden te worden geoptimaliseerd. In deze rol heb ik mij voornamelijk beziggehouden met leiderschapsontwikkeling, strategische personeelsplanning en performance- en talentmanagement.

Mijn streven is, de beste zijn in wat ik doe, ik heb een winnaarsmentaliteit. Deze mentaliteit zoek ik ook terug bij de professionals en opdrachtgevers van PPS-Nederland! Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van medewerkers en de organisatie en daarvan ook het resultaat mogen zien is wat mij enthousiast maakt. Mijn inlevingsvermogen in combinatie met mijn enthousiasme heeft voor veel vruchtbare resultaten geleid maar zeker niet minder belangrijk: voor arbeidsvreugde! Ik vind het fijn en nuttig om kennis te delen en om relaties op basis van vertrouwen op- en verder uit te bouwen. Ik denk in mogelijkheden en kansen, in mijn optiek kan alleen dit een organisatie en de medewerkers verder helpen.

De toegevoegde waarde is een wisselwerking, ik moet bij de organisatie passen en de organisatie bij mij. PPS-Nederland en ik hebben elkaar hierin gevonden, wij zijn een uitstekende match! Samen worden wij sterker door niet alleen samen te werken maar meer nog om het samenwerken.

M   +31 (0) 6 15 86 99 54
E   penny.bais@pps-nederland.nl

Veronique Jespers

Administratief Medewerker

Mijn naam is Veronique Jespers en sinds juli 2020 werkzaam voor PPS-Nederland!

Ondanks dat ik ben opgeleid voor het kappersvak, kwam ik er al snel achter dat de rol van kapster mij niet de voldoening gaf waar ik naar op zoek was. Gedurende mijn opleiding ben ik werkzaam geweest bij verschillende grote winkelketens, maar ook dit was niet waar ik mij verder in wilde ontwikkelen. Mijn passie is dansen, en naar de vrijheid die ik hierbij ervaar, ben ik ook op zoek in mijn werk. Vrijheid in de zin van kunnen doen waar ik mij prettig bij voel en waar ik gelukkig van word.

Ik werd gewezen op de openstaande vacature van Administratief Medewerker binnen PPS-Nederland en werd eigenlijk meteen enthousiast. Mijzelf ontwikkelen op het gebied van administratie zag ik direct als uitdaging. De disciplines waarbinnen PPS-Nederland actief is, zijn disciplines die continue in beweging zijn, dit maakt het dynamisch.

De punten die voor mij doorslaggevend waren: onderdeel uitmaken van een nieuw team en samen bouwen aan de toekomst. Voor mij gold op dat moment; ik ga laten zien wat ik in mijn mars heb en laat mij ontdekken waar mijn kracht ligt!

Ik realiseer me dat ik nog heel veel moet leren, maar PPS-Nederland geeft mij de ruimte om dit daadwerkelijk te doen. Ik vind een goede sfeer en samenwerken belangrijk, dit heb ik zeker gevonden binnen PPS-Nederland.

Mijn ambitie is om het maximale uit mijzelf te halen en om mij te blijven ontwikkelen. Voorlopig zit ik bij PPS-Nederland dus goed op mijn plaats!

M   +31 (0)6 18972117
E   Veronique.jespers@pps-nederland.nl