proactief

Ons interne team

Daniel Vermaas

Managing Director

Mijn naam is Daniel Vermaas en sinds oktober 2008 ProActief in de Energie-, Infra- en Telecombranche!

‘De beste zijn’, is wat ik sinds jaar en dag nastreef, in het leven, werk en ook in de sport.
Na een carrière als topsporter, waarin alleen het beste goed genoeg is, zet ik deze mentaliteit voort in mijn werk. Ik probeer een ieder op deze wijze te motiveren, stimuleren en enthousiasmeren.

‘Mensenwerk’, dat is wat telt en wat mij als persoon uitdaagt om iedere dag de juiste match te maken tussen een opdrachtgever en kandidaat. Daarnaast krijg ik energie van het bieden van totaaloplossingen voor en het volledig ontzorgen van onze opdrachtgevers. Ik houd dan ook niet van de eeuwige strijd, het jagen of gejaagd worden. Ik houd van het leggen van duurzame verbindingen tussen mensen en technieken.

Mijn toegevoegde waarde voor zowel PPS-Nederland als voor onze opdrachtgevers, is mijn oprechtheid, ervaring in de branche, mijn netwerk en doorzettingsvermogen!

M   +31 (0) 6 38 90 78 27
E   daniel.vermaas@pps-nederland.nl

Penny Bais

HR Manager

Mijn naam is Penny Bais en sinds april 2016 werkzaam voor PPS-Nederland!

Voordat ik bij PPS-Nederland in dienst ben getreden, ben ik werkzaam geweest op het gebied van ‘Human Resources & Recruitment’ bij een grote technische dienstverlener. Hier maakte ik de laatste jaren onderdeel uit van het verbeterprogramma ‘Operational Excellence’, een inhoudelijk sterk veranderprogramma waarin taken en verantwoordelijkheden, uniformiteit en cultuur binnen de gehele organisatie dienden te worden geoptimaliseerd. In deze rol heb ik mij voornamelijk beziggehouden met leiderschapsontwikkeling, strategische personeelsplanning en performance- en talentmanagement.

Mijn streven is, de beste zijn in wat ik doe, ik heb een winnaarsmentaliteit. Deze mentaliteit zoek ik ook terug bij de professionals en opdrachtgevers van PPS-Nederland! Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van medewerkers en de organisatie en daarvan ook het resultaat mogen zien is wat mij enthousiast maakt. Mijn inlevingsvermogen in combinatie met mijn enthousiasme heeft voor veel vruchtbare resultaten geleid maar zeker niet minder belangrijk: voor arbeidsvreugde! Ik vind het fijn en nuttig om kennis te delen en om relaties op basis van vertrouwen op- en verder uit te bouwen. Ik denk in mogelijkheden en kansen, in mijn optiek kan alleen dit een organisatie en de medewerkers verder helpen.

De toegevoegde waarde is een wisselwerking, ik moet bij de organisatie passen en de organisatie bij mij. PPS-Nederland en ik hebben elkaar hierin gevonden, wij zijn een uitstekende match! Samen worden wij sterker door niet alleen samen te werken maar meer nog om het samenwerken.

M   +31 (0) 6 15 86 99 54
E   penny.bais@pps-nederland.nl

Joost van der Hammen

Senior Uitvoerder

Mijn naam is Joost van der Hammen en sinds januari 2019 werkzaam bij PPS-Nederland.

Mijn kennis ligt voornamelijk in de discipline (mobiele) telecom, waar ik ruim 25 jaar ervaring in heb, in vele verschillende rollen. Van het ontwerpen tot het bouwen en opleveren van complete sites.

Voordat ik intern bij PPS-Nederland ben gestart in oktober 2020, ben ik bijna 2 jaar bij één van onze opdrachtgevers gedetacheerd geweest.

Na deze periode werd mij de uitdaging geboden om binnen PPS-Nederland, samen met het team de organisatie verder te ontwikkelen.

Een goed, leuk en enthousiast team professionals, die weten waar ze mee bezig zijn, waarmee we mooie projecten maken in de verschillende disciplines waar PPS-Nederland actief in is.

Binnen PPS-Nederland ben ik werkzaam als Senior Uitvoerder, hier begeleid ik meerdere projecten tezamen met het team en ben ik de schakel tussen de professionals binnen en buiten.

Als mens ben ik toegankelijk en enthousiast, ik heb passie voor wat ik doe en ik wil projecten gezamenlijk kwantitatief en kwalitatief goed opleveren. Het ontzorgen van de opdrachtgever is waar ik voor sta en waar ik energie van krijg. Dit is ook direct mijn toegevoegde waarde voor PPS-Nederland.

M   +31 (0)6 11 83 76 70

E   joost.van.der.hammen@pps-nederland.nl

Jeroen Cox

Werkvoorbereider

Mijn naam is Jeroen Cox en sinds februari 2018 werkzaam voor PPS-Nederland.

Ik ben al 10 jaar werkzaam binnen de telecom. Ik ben begonnen in het magazijn en ben binnen 5 jaar gegroeid naar de rol ‘teamleider’. Voor PPS-Nederland heb ik dan ook de eerste twee jaar gedetacheerd als teamleider gewerkt. Echter, ik ben altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging om mijn energie aan te kunnen spenderen en daarnaast ook om mijzelf te ontwikkelen. Naar een groter doel toewerken vind ik belangrijk. Daarom ben ik in 2020 een nieuwe uitdaging aangegaan door op kantoor als werkvoorbereider te starten.

Ik vind het belangrijk om elke dag plezier te hebben in wat ik doe. Eén van mijn positieve eigenschappen is dat ik altijd met een helikopterview naar situaties kijk. Ik denk altijd in oplossingen, die ook nog eens zo efficiënt mogelijk moeten zijn. Duidelijkheid en rechtvaardigheid staan hoog in het vaandel.

Ik vind het fijn dat ik de kans krijg om mijzelf te ontwikkelen en steeds meer te leren binnen PPS-Nederland. De vrijheid daarin, is wat mij het meest aanspreekt. Voor opdrachtgevers is mijn meerwaarde mijn toegankelijkheid en oplossingsgerichtheid. Daarnaast plan ik mijn werk altijd efficiënt in en probeer ik mij zelf continu uit te dagen om het uiterste uit mijzelf te halen.

M   +31 (0)6 14 93 17 30

E   jeroen.cox@pps-nederland.nl

Romy Pijl

Administratief Medewerker

Mijn naam is Romy Pijl en sinds juli 2020 ben ik werkzaam voor PPS-Nederland.

Voordat ik bij PPS-Nederland in dienst ben getreden, ben ik werkzaam geweest in zowel secretariële als administratieve functies bij grote organisaties in de Rotterdamse haven en Nieuwegein. Vooral vanuit mijn secretariële functies heb ik veel geleerd over de dynamiek binnen organisatie, het systematisch werken, effectief communiceren en het werken met ERP-systemen, zoals SAP en AFAS.
Vanaf april 2021 ben ik, naast de project-, debiteuren- en crediteurenadministratie, bezig geweest met de implementatie en ontwikkeling van AFAS binnen PPS-Nederland. Hiernaast ben ik in februari 2022 begonnen met een opleiding Boekhouden en streef ik ernaar om eind 2022 te kunnen beginnen aan een opleiding Accountancy. Zo probeer ik op meerdere vlakken mijn kennis en kunde te verbeteren.

Mijn doel is om mezelf belangrijk te maken in hetgeen waar ik verantwoordelijk voor ben. Ik ben graag goed in wat ik doe en ik haal dan ook het uiterste uit mijzelf. Ik ben van mening dat je je kwaliteiten en takenpakket alleen kan uitbreiden als je je huidige werkzaamheden op een juiste wijze uitvoert, waarbij kwaliteit op nummer 1 moet staan.

Als mens ben ik in het bezit van de Rotterdamse mentaliteit: niet lullen, maar poetsen! Ik ben dan ook niet vies van hard werken, dit wel in combinatie met plezier in het werk. Ik vind het belangrijk om plezier te hebben in het leven, en je werk is daar een groot onderdeel van.

Mijn toegevoegde waarde voor PPS-Nederland en op persoonlijk vlak, is mijn eerlijkheid. Ik ben recht door zee en ik ben niet bang om mijn mening te geven. Ook hierin komen mijn Rotterdamse roots weer terug. Ik houd mijzelf aan de gemaakte afspraken en verwacht dat ook van anderen; afspraak is afspraak. Als we dit allemaal als uitgangspunt nemen, dan groeit het vertrouwen en wordt de samenwerking beter!

M   +31 (0) 6 83 69 12 76
E   romy.pijl@pps-nederland.nl

Veronique Jespers

Administratief Medewerker

Mijn naam is Veronique Jespers en sinds juli 2020 werkzaam voor PPS-Nederland!

Ondanks dat ik ben opgeleid voor het kappersvak, kwam ik er al snel achter dat de rol van kapster mij niet de voldoening gaf waar ik naar op zoek was. Gedurende mijn opleiding ben ik werkzaam geweest bij verschillende grote winkelketens, maar ook dit was niet waar ik mij verder in wilde ontwikkelen. Mijn passie is dansen, en naar de vrijheid die ik hierbij ervaar, ben ik ook op zoek in mijn werk. Vrijheid in de zin van kunnen doen waar ik mij prettig bij voel en waar ik gelukkig van word.

Ik werd gewezen op de openstaande vacature van Administratief Medewerker binnen PPS-Nederland en werd eigenlijk meteen enthousiast. Mijzelf ontwikkelen op het gebied van administratie zag ik direct als uitdaging. De disciplines waarbinnen PPS-Nederland actief is, zijn disciplines die continue in beweging zijn, dit maakt het dynamisch.

De punten die voor mij doorslaggevend waren: onderdeel uitmaken van een nieuw team en samen bouwen aan de toekomst. Voor mij gold op dat moment; ik ga laten zien wat ik in mijn mars heb en laat mij ontdekken waar mijn kracht ligt!

Ik realiseer me dat ik nog heel veel moet leren, maar PPS-Nederland geeft mij de ruimte om dit daadwerkelijk te doen. Ik vind een goede sfeer en samenwerken belangrijk, dit heb ik zeker gevonden binnen PPS-Nederland.

Mijn ambitie is om het maximale uit mijzelf te halen en om mij te blijven ontwikkelen. Voorlopig zit ik bij PPS-Nederland dus goed op mijn plaats!

M   +31 (0)6 18972117
E   Veronique.jespers@pps-nederland.nl