Wat zoeken wij?
ProActief Performance Solutions B.V. (PPS-Nederland) is door de reeds geleverde krachtige prestaties, door één van haar opdrachtgevers gevraagd om vanaf januari 2019 complete teams te leveren voor projecten in de hoogspanningstechniek.

Om te kunnen voldoen aan de vraag van onze opdrachtgever, zijn wij op zoek naar professionals die graag in teamverband willen werken. Daarnaast nodigen wij ook complete teams uit om te reageren.
Wij stellen je in staat om je verder te ontwikkelen, waarbij wij uitdagende projecten, persoonlijke- en organisatieambities gezamenlijk willen realiseren in de midden- en hoogspanning.

Wij zijn o.a. op zoek naar invulling van de volgende rollen: Hoofduitvoerders, Ploegleiders, Uitvoerders, Toezichthouders, Inbedrijfstellers en Monteurs.

Wat bieden wij jou?
Arbeidsvreugde en uitstekende arbeidsvoorwaarden (zowel primair als secundair), een persoonlijk ontwikkeltraject, teamspirit, een (lease)auto, telefoon en laptop en natuurlijk tijd voor ontspanning met de leukste collega’s van Nederland!

Heb jij net als wij, veiligheid, kwaliteit en plezier hoog in het vaandel staan? Dan komen wij graag in gesprek met jou!

De koffie of iets anders te drinken (ook buiten kantoortijden) staat klaar bij ons op kantoor in Nieuwegein. Wil je liever bij jou in de omgeving afspreken, geen probleem, komen wij jouw kant op.

Voor onze eerste 10 nieuwe collega’s in de Hoogspanning hebben wij een leuke attentie.