proactief

Ons team

Daniel Vermaas

Managing Director

Mijn naam is Daniel Vermaas en sinds oktober 2008 ProActief in de Infra- en Energiebranche!

‘De beste zijn’, is wat ik sinds jaar en dag na streef, in het leven, werk en ook in de sport.
Na een carrière als topsporter, waarin alleen het beste goed genoeg is, zet ik deze mentaliteit voort in mijn werk. Ik probeer een ieder op deze wijze te motiveren, stimuleren en enthousiasmeren.

‘Mensenwerk’, dat is wat telt en wat mij als persoon uitdaagt om iedere dag de juiste match te maken tussen een opdrachtgever en kandidaat. Daarnaast krijg ik energie van het bieden van totaaloplossingen voor en het volledig ontzorgen van onze opdrachtgevers. Ik houd dan ook niet van de eeuwige strijd, het jagen of gejaagd worden. Ik houd van het leggen van duurzame verbindingen tussen mensen en technieken.

Mijn toegevoegde waarde voor zowel PPS als voor onze opdrachtgevers, is mijn oprechtheid, ervaring in de branche, mijn netwerk en doorzettingsvermogen!

M   +31 (0) 6 38 90 78 27
E   daniel.vermaas@pps-nederland.nl

Mark Stone

Business Consultant

Mijn naam is Mark Stone en sinds 1 mei 2018 ben ik werkzaam bij PPS-Nederland!

De afgelopen 12,5 jaar ben ik werkzaam geweest bij een grote technisch dienstverlener. Deze dienstverlener heeft mij al die jaren uitgeleend binnen de telecombranche en daarin heb ik diverse functies doorlopen. Van werkvoorbereider, engineer en inspecteur tot projectleider en projectmanager. Deze functies vervulde ik zowel bij de operators als bij de aannemers. Mijn kennis aangaande de specificaties van de mobiele operators maakt dat ik breed inzetbaar ben. Mijn kennis heb ik altijd zoveel mogelijk proberen te delen, om collega’s vooruit te helpen. Mijn sterke punten naast samenwerken, zijn loyaliteit en integriteit.

In het verleden heb ik bij één van de opdrachtgevers ondervonden dat je met samenwerking sneller je doel bereikt, dan dat wanneer je je er superieur boven stelt. Mijn streven is, om samen met de opdrachtgevers de opdrachten binnen het gestelde budget en tijd af te handelen. Te allen tijde het First Time Right-principe in ogenschouw houdende. De wisselende werkdruk binnen de telecombranche, veelal veroorzaakt door de providers met hun planning, budgetten en deadlines, is er een die je moet zien te managen. Ik hoop op een succesvolle samenwerking met meerdere opdrachtgevers binnen de telecombranche en zodoende het netwerk van PPS-Nederland uit te breiden. De telecombranche is en blijft een specialistisch vakgebied die zich steeds zal blijven ontwikkelen door de toenemende vraag van de gebruikers, dit zorgt ervoor dat ik het een enorm mooie branche vind die continu in beweging is.

De toegevoegde waarde die ik heb voor PPS-Nederland, is mijn ervaring binnen de telecombranche en mijn opgebouwde netwerk.

M   +31 (0) 53 72 02 91
E   mark.stone@pps-nederland.nl

Penny Bais

Business Consultant

Mijn naam is Penny Bais en sinds april 2016 werkzaam voor PPS!

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest op het gebied van ‘Human Resources & Recruitment’ bij een grote technische dienstverlener. De afgelopen twee jaar maakte ik onderdeel uit van het verbeterprogramma ‘Operational Excellence’, een inhoudelijk sterk veranderprogramma waarin taken en verantwoordelijkheden, uniformiteit en cultuur binnen de gehele organisatie dienden te worden geoptimaliseerd. In deze rol heb ik mij voornamelijk beziggehouden met leiderschapsontwikkeling, strategische personeelsplanning en performance- en talentmanagement.

Mijn streven is, de beste zijn in wat ik doe, ik heb een winnaarsmentaliteit. Deze mentaliteit zoek ik terug bij een werkgever, gevonden dus bij PPS! Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van medewerkers en de organisatie en daarvan ook het resultaat mogen zien is wat mij enthousiast maakt. Mijn inlevingsvermogen in combinatie met mijn enthousiasme heeft voor veel vruchtbare resultaten geleid maar zeker niet minder belangrijk: voor arbeidsvreugde! Ik vind het fijn en nuttig om kennis te delen en om relaties op basis van vertrouwen op- en verder uit te bouwen. Ik denk in mogelijkheden en kansen, in mijn optiek kan alleen dit een organisatie en de medewerkers verder helpen.

De toegevoegde waarde die ik heb voor PPS is gelegen in mijn ervaring binnen de branche, mijn opgebouwde netwerk en uiteraard om wie ik ben en waar ik voor sta als mens!

M   +31 (0) 6 15 86 99 54
E   penny.bais@pps-nederland.nl