Het gaat goed met PPS-Nederland, we groeien en behalen de meeste van onze doelstellingen. Onze (Senior) Uitvoerders OV en VRI kunnen echter wel wat hulp gebruiken!

Wij zijn dan ook op zoek naar meerdere Monteurs OV en/of VRI om de werken bij onze opdrachtgevers te realiseren. Onze (Senior) Uitvoerders zijn gedreven mensen, die het uiterste uit zichzelf maar ook uit jou halen. Zij hebben jarenlange ervaring binnen de branche en kunnen jouw enthousiaste en gemotiveerde werkhouding heel goed gebruiken. Ben jij vakkundig op het gebied van OV en/of VRI en geldt voor jou: ‘afspraak is afspraak’ en ‘we doen het samen of we doen het niet’, dan is het al voor 80% zeker dat jij een goede match gaat zijn met onze (Senior) Uitvoerders. Zie je hiernaast graag een tevreden opdrachtgever die jou en je team aan het einde van het werk bedanken voor de inzet, dan gaan we al naar 90%.

Zoek je een werkgever die jou ziet als het belangrijkste kapitaal, waar goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden gelden en waar arbeidsvreugde op nummer 1 staat, dan tikken we samen de 100% aan!

Wij komen graag in contact met jou! Je kan ons op verschillende manieren bereiken, via de mail: info@pps-nederland.nl, via de telefoon of WhatsApp: 06-15869954 (Penny Bais) of 06-38907827 (Daniel Vermaas) of via een weg die wij nog niet bedacht hebben, maar die voor jou heel goed werkt. Wij staan open voor vernieuwing, dus daag ons uit!