Op 8 mei 2017 zijn de contracten getekend, hiermee is de samenwerking tussen ProActief Performance Solutions B.V. & Alliander een feit, hier zijn wij trots op!

Succesvolle samenwerking is vooral gebaseerd op vertrouwen, commitment, de mate van afhankelijkheid en de wil om informatie en risico’s met elkaar te delen. Een hoge mate van vertrouwen creëert een context waarin beide partijen hun individuele doelstellingen kunnen realiseren en kunnen werken aan gemeenschappelijke doelstellingen.

Wij zijn daarom verheugd om te mogen vermelden dat Alliander heeft gekozen voor ProActief Performance Solutions B.V. als samenwerkingspartner voor het leveren van tijdelijke professionals. Wij zien deze samenwerking als blijk van waardering voor wederzijdse inzet en kijken met vertrouwen uit naar de toekomst!

Wil jij onderdeel uitmaken van ons succes en groei, neem dan contact op met Daniel Vermaas, telefoonnummer 06 – 38 90 78 27 of Penny Bais, telefoonnummer 06 – 15 86 99 54. Wij zullen dan onze visie persoonlijk met je delen en mogelijk word je dan net zo enthousiast als wij.